Tahminlerden önce bitecek

Yapılmakta olan Çerkezköy Şehir Otogarı ve Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendis

GÜNDEM 14.12.2012 21:56:00 0
Tahminlerden önce bitecek
Yapılmakta olan Çerkezköy Şehir Otogarı ve Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve her iki projenin de öngörülen sürenin öncesinde tamamlanacağını ifade etti.
 
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, ilçede yapımı devam eden Çerkezköy Şehir Otogarı ve Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 
 
YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
 
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak ilçede yürütülen çalışmaları başlangıç aşamasından tamamlanışına kadar yakından takip ettiklerini ve düzenli olarak denetlediklerini belirten İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, dün ilk olarak Gümrük Binası'nın Kızılpınar'a bakan kısmında yapımı devam eden Çerkezköy Şehir Otogarı’nı inceledi. İncelemelerde beton içinde kullanılan donatı miktarını kontrol ettiklerini söyleyen Yılmaz, “Ayrıca projede belirtilen ölçülere uyulup uyulmadığına balkıyor ve donatı sayılarının projeye uygun olup olmadığını kontrol ediyoruz” dedi.
 
AĞUSTOS’TA HİZMETE AÇILMIŞ OLUR
 
Çerkezköy Şehir Otogarı’nın bodrum katı yapım çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen Yunus Yılmaz, “Bodrum katın kaba inşaatı 1 hafta içinde biter” dedi. Otogarın, şartnameye göre Ocak 2014’te tamamlanmasının planlandığını kaydeden İnşaat Mühendisi Yılmaz, çalışmaların çok hızlı ilerlediğini belirterek “Hava şartlarının uygun olması halinde proje Temmuz Ayı içinde tamamlanır ve Ağustos Ayı’nda da hizmete açılır” dedi.
 
KABA İNŞAAT NEREDEYSE BİTTİ
 
İncelemelere yapımına 26 Temmuz’da başlanan Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi’nde devam eden Yunus Yılmaz, binanın bodrum kat ve en üst kat haricindeki tüm katlarında elektrik tesisatı döşemesi, duvar örme işlemleri ve sıva gibi çalışmaların tamamlandığını kaydetti. Yüklenici firma ekiplerinin şuanda bir yandan binanın sıva çalışmalarını yaparken bir yandan da sıhhi tesisat döşeme çalışmalarını gerçekleştirdiğini söyleyen Yılmaz, “Ekipler bir yandan da çatı kapama işlemlerini yapıyor. Şartnameye göre projenin 21 Mayıs 2013’te tamamlanması gerekiyor. Fakat otogarda olduğu gibi burada da çalışmalar hızlı bir şekilde yürütüldüğü için, projenin Mart 2013’te tamamlanmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 
 
Marmara Haber Merkezi