Prefabrik ev sahibine teslim edildi

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Karaağaç köyünde Habibe Ar isimli vatandaşa alınan prefabrik ev önceki gün saat 11.00’da düzenlenen törenle sahibine tesli

GÜNDEM 14.12.2012 21:38:00 0
Prefabrik ev sahibine teslim edildi
İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Karaağaç köyünde Habibe Ar isimli vatandaşa alınan prefabrik ev önceki gün saat 11.00’da düzenlenen törenle sahibine teslim edildi.
 
20 BİN TL’YE ALINDI
 
Düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan İpsala Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevgi Çolak 14 bin 450 TL’ye alınan prefabrik evin muhtarlığın da katkıları ile yaklaşık 20 bin TL’yi bulduğunu söyledi. Karaağaç köyü muhtarı Seyfettin İlkdoğmuş ise Habibe Ar’a, böyle bir ev kazandırdığı için İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Vakıf Mütevelli heyetine teşekkür etti.
 
YÜREĞİM SIZLADI
 
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise Karaağaç köyüne son gelişinde Habibe Ar’ın evini ziyaret ettiğini, evdeki yaşamını görünce yüreğinin sızladığını belirterek “Biz de Vakıf Mütevelli heyeti olarak bu evin alımına karar verdik. Habibe teyzeye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
6 EV İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
 
83 yaşında prefabrik eve kavuşan Habibe Ar da sevincini ağlayarak ifade ederek “Allah bütün yetkililerden razı olsun” dedi. Prefabrik evin kurdelesi İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, tarafından kesildi. İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl içinde Esetçe, Kocahıdır, İbriktepe ve Hacı Beldeleri ile Paşaköy’de toplam 6 prefabrik ev ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi