Bulut’tan Kırklarelispor değerlendirmesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, 0-0 berabere biten Kırklarelispor maçında rakip takımın kalecisini ve müdafaasını bir türlü geçemediklerini söyled

SPOR 14.12.2012 21:14:00 0
Bulut’tan Kırklarelispor değerlendirmesi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, 0-0 berabere biten Kırklarelispor maçında rakip takımın kalecisini ve müdafaasını bir türlü geçemediklerini söyledi.
 
Çerkezköy Haber- İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Kırklarelispor ile oynanan ve 0-0 biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
SAVUNMAYI AŞAMADIK
 
Kendi saha ve seyircileri önünde geçtiğimiz gün Kırklarelispor ile oynadıkları maçta zaman zaman iyi işler yaptıklarını söyleyen İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, zaman zaman ise futbolun gereklerini yerine getiremediklerini kaydetti. Ligde kendileri gibi tek yenilgisi bulunan başarılı bir takımla mücadele ettiklerini ifade eden Bulut, ''Maçın özellikle ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlardan birini gole çevirmiş olsaydık skor daha farklı olurdu. Rakip takımın kalecisini ve müdafaasını bir türlü geçemedik. İkinci yarıda yorgunluk ve sahanın ağır olması oyunun dengede geçmesine neden oldu. Kazanmış olsaydık, ligdeki konumumuzu çok daha iyi noktaya taşıyacaktık'' diye konuştu.
 
Haber Merkezi