Trakyakent'ten eğitim semineri

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı ve Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ile birlikte, Trakyakent tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçe

GÜNDEM 11.12.2012 05:37:00 0
Trakyakent
Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı ve Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ile birlikte, Trakyakent tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılacak olan personeli uğurladı.
 
4 GÜN SÜRECEK
 
40 Belediye Başkanı ile 200'ü aşkın Belediye Meclis Üyesi ve Belediye personelinin katılacağı 4 günlük seminere katılacak personeli götürecek olan otobüsü, Üç Kemaller Parkı (Tuğlalı Park)’tan uğurlayan Başkan Dalgıç, “Trakyakent olarak eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Üye belediyelerimizin personellerinin her konuda donanımlı olması asıl amacımız. İmar ve diğer birçok konuda düzenlediğimiz eğitim seminerimizin çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent tarafından Sakarya Sapanca’da düzenlenen imar ve diğer konularda yapılacak seminer 4 gün sürecek.
 
Marmara Haber Merkezi