Çerkezköyspor Babaeskispor’u geçemedi 0-0

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta istediği sonuçları bir türlü alamayan Çerkezköyspor çıkış karşılaşmasında evinde Babaeskispor ile üç puan mücadelesi verdi.

GÜNDEM 11.12.2012 05:19:00 0
Çerkezköyspor Babaeskispor’u geçemedi 0-0
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta istediği sonuçları bir türlü alamayan Çerkezköyspor çıkış karşılaşmasında evinde Babaeskispor ile üç puan mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 50.dakikasında Okan Çebi’nin penaltı vuruşu ile öne geçme fırsatını değerlendiremeyen temsilcimiz Çerkezköyspor kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı.
 
Bölgesel Amatör Lig 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Babaeskispor ile golsüz berabere kaldı.
 
13.30’DA BAŞLADI
 
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmada Çerkezköyspor Babaeskispor’u konuk etti. Her iki ekip açısından büyük öneme sahip olan karşılaşmayı Emre Abar yönetirken yardımcılıklarını Emrah Ünal ile Ayşe Yaman yaptı. Dördüncü hakem olarak Sedef Aktan görev yaptı. Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor etkili bir futbol ortaya koydu.
 
OKAN PENALTI KAÇIRDI
 
Defansında hata yapmayan Çerkezköyspor karşılaşmamın ilerleyen dakikalarına doğru gol için daha baskılı oynadı. Kanatlardan etkili olmaya çalışan Çerkezköyspor’da ileri uç elemanları yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköyspor gol için yüklenmeye çalıştı. 50.dakikasında gelişen atakta Çerkezköyspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Okan Çebi klasına yakışmayan bir vuruş gerçekleştirerek topu üstten auta gönderdi.
 
12 PUANA YÜKSELDİ
 
Kontra atak futbolunu sürdüren Babaeskispor Çerkezköyspor savunmasını geçmekte zorlandı. Soğuk havaya rağmen her iki takımda çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Ağırlaşan zemine rağmen ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor arzuladığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı.
 
Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi sona erdi. Çerkezköyspor bu beraberlikle puanını 12 yaparken, Babaeskispor’da puanını 10 yaptı.