Veliler ve öğretmenler yemekte bir araya geldi

Atatürk İlkokulu idarecileri, öğretmenleri, aile birliği üyeleri ve velileri, önceki gün saat 19.00’da, Golden Palas Otel’de okul yararına düzenlenen gecede bir araya geldi.

GÜNDEM 9.12.2012 20:35:00 0
Veliler ve öğretmenler yemekte bir araya geldi
Atatürk İlkokulu idarecileri,  öğretmenleri, aile birliği üyeleri ve velileri, önceki gün saat 19.00’da, Golden Palas Otel’de okul yararına düzenlenen gecede bir araya geldi.  Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen yemekte konuşan Atatürk İlkokulu Müdürü Sinem İşbilen, 10 yılı aşkın süredir düzenlenen etkinlikle, okul ile veli arasındaki diyalogu diri tutmayı, okulun resmi ortamından uzaklaşarak, sosyal alanlarda velilerle bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirterek “Bu tür etkinliklerle hem velilerle bir araya geliyoruz hem de okulun eksikliklerini gidermek için gelir elde ediyoruz” dedi.
 
VELİ-OKUL-ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİ
 
Okulunu başarısında veli-okul-öğrenci işbirliğinin önemli katkısı olduğunu ifade eden İşbilen “Okulumuz Çerkezköy’de markalaşan bir okuldur. Bu başarı söz konusu işbirliği sonucu elde edilen bir başarıdır” dedi. Geceden elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları kapsamında kullanılacağını söyleyen İşbilen, emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Gönüllerince eğlendiler
 
Gece geç saatlere kadar devam eden etkinlikte, veliler ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Gecede 4 yıl boyunca Okul Aile Birliği Başkanlığı yapan Emine Yılmaz’a, birlikte çalıştığı yönetim ve okul aile birliği üyeleri adına bir teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan çekilişle sürpriz hediyelerin dağıtıldığı gecede, İstanbul’dan özel olarak gelen sanatçı Safiye’nin birbirinden güzel şarkıları eşliğinde okul aile birliği yönetimi ve üyeleri, veliler ve idareciler gönüllerince eğlendiler.
 
Marmara Haber Merkezi