Gizli buzlanma kazaya neden oldu

Çorlu’da gizli buzlanma nedeniyle önceki gün farklı yerlerde meydana gelen kazalarda toplam 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM 9.12.2012 20:30:00 0
Gizli buzlanma kazaya neden oldu
Çorlu’da gizli buzlanma nedeniyle önceki gün farklı yerlerde meydana gelen kazalarda toplam 4 kişi yaralandı. Kazalar nedeniyle 10 araçta da maddi hasar meydana geldi.
 
GİZLİ BUZLANMA KAZAYA NEDEN OLDU
 
Çorlu’da önceki gün hava sıcaklığı en düşük 2, en yüksek 8 derece olurken, sabah saatlerinde meydana gelen gizli buzlanma, çok sayıda kazayı da beraberinde getirdi. Çorlu – Edirne D 100 Karayolu Marmaracık mevkiinde köprü üzerinde 5 araç gizli buzlanma nedeniyle bariyerlere çarparken, bariyerlere çarpan 59 FU 502 plakalı araçta bulunan Seçkin Yetiş ile 59 FR 498 plakalı kamyonette bulunan Gürdal Bilmem yaralandı.
 
BELEDİYE YOLLARI TUZLADI
 
Aynı saatlerde Çevre yolu Edirne’den İstanbul istikametinde de gizli buzlanma nedeniyle benzer kazalar meydana geldi. Çevre yolundan İstanbul istikametine giden Sefer Yıldırım’ın kullandığı araç kayarak bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan Mahmut Güler ve Seçkin Yetiş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi ve Çorlu Özel Şifa Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çorlu belediyesi ekipleri, kazaların yaşandığı yollarda tuzlama çalışması yaparken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Marmara Haber Merkezi