İpi göğüsleyen biz olacağız

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, partinin Çerkezköy İlçe Teşkilat Binası’nda bir araya geldi. 2 başkan da önümüzdeki yerel seçim

SİYASET 7.12.2012 20:24:00 0
İpi göğüsleyen biz olacağız
 Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez’i ziyaret etti. 
 
ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERECEĞİZ
 
Ziyarette CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda ve Kapaklı’nın ilçe olmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan çiçeği burnunda İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak bundan sonraki çalışmalarımıza hız vereceğiz. Mevcut durumdaki en büyük amacımız, önümüzdeki seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’ni kazanmaktır” dedi.
 
KADROMUZ YETERLİ
 
CHP Kapaklı Teşkilatı olarak yönetimlerini, ilçe olma öngörüsü ışığında oluşturduklarını söyleyen Kenan Seçkin, “Kadromuzu geniş tuttuk. Sayımız yeterli. 33 yönetim kurulu üyemiz var. Mevcut teşkilat binamız şuan için işimizi görüyor fakat ilerleyen zamanlarda yetersiz kalacaktır. Bu nedenle bir yandan parti içi faaliyetlerimize devam ederken bir yandan da yeni ve daha geniş bir teşkilat binası bulmak adına arayışlarımız devam edecek” diye konuştu. 
 
YÜZDE 200 ARTTI
 
3.5 yıldır CHP Kapaklı Belde Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Kenan Seçkin, “Göreve ilk geldiğim yıllarda partimizin Kapaklı’daki üye sayısı yaklaşık 400 kadardı. 3 yıl içinde nüfusun artması ve yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde bu sayı yaklaşık yüzde 200 arttı ve bin 200’e ulaştı” dedi. Kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Kenan Seçkin, üye kayıt çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Diğer partiler gibi yoldan geçen herkesi üye yapmadıklarını belirten Seçkin, “Bizim partimizde gönüllülük esastır” dedi. Kapaklı’nın ilçe olması için 1.5 yıllık bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Seçkin, bu yolda emeği geçen tüm siyasi parti temsilcilerine ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da teşekkür etti.
 
KÖYLERDEKİ OYLARIN YÜZDE 80’İ CHP’NİN
 
Yönetim kadrosunun deneyimli üyelerden oluştuğuna dikkat çeken CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Parti içi çalışmalarımız artarak devam edecek. Yönetim Kurulumuzda 2 seçim geçirmiş tecrübeli arkadaşlarımız var” dedi. Büyükşehir oluşumu kapsamında köylerin de Kapaklı’ya bağlandığını anımsatan Kenan Seçkin, “Köylerimizin yüzde 80’i CHP’lidir. Buradan gelen oylar, daha önce Çerkezköy’e yansıyordu. Fakat bundan sonra Kapaklı’ya yansıyacak” dedi. 
 
EN BÜYÜK SORUN EĞİTİM
 
Yeni ilçe olan Kapaklı’nın aciliyetle giderilmesi gereken ihtiyaçları hakkında da konuşan Başkan Seçkin, Kapaklı’nın Türkiye’nin en çok göç alan bölgelerinden biri olduğunu belirterek, “Mevcut durumda Kapaklımızda eğitim sıkıntısı en büyük sorundur. İlçemizde okul eksikliği hat safhadadır. Liselerimizde geçtiğimiz yılki sınıf ortalaması 70 öğrenciyi buldu. İlçemizde ilk olarak eğitim sıkıntısının çözüme kavuşturulması gerekiyor” ifadesini kullandı.
 
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
 
Eğitim dışında Kapaklı’nın çok büyük sıkıntılarının olmadığını söyleyen Kenan Seçkin, “Kamu binaları zaman içerisinde yapılır. Şehir içi ulaşımı rahatlatmak adına çevre yolu devreye alınmalı. CHP olarak Kapaklı’nın ihtiyaçlarının farkındayız. Büyükşehir ve Kapaklı’yı seçimlerde alarak, bölge halkının hak ettiği çalışmaları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.   
 
İTİRAZDA BULUNDUK
 
Kapaklı’nın ilçe olası dolayısıyla duydukları sevincin yanında belde ve köylerin kapatılmasının kendilerini üzdüğünü söyleyen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Partimiz konu hakkında ilgili mercilere itirazlarını sundu. Belde ve köylerin kapatılması kararının iptali için girişimlerini sürdürüyorlar” dedi. Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Seçkin, belde teşkilatı tabelasının da en kısa zamanda değiştirilip yerine yeni ilçe teşkilatı tabelasının asılacağını ifade etti.
 
İPİ GÖĞÜSLEYEN BİZ OLACAĞIZ
 
Kapaklı’nın ilçe olmasına en çok sevinenlerden birisi olduğunu belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ise, “Biz bundan aylar önce bunun öngörüsünü yapmış ve Kapaklı Belde Teşkilatı Yönetim Kurulumuzu geniş tutmuştuk. Mevcut yönetim, İlçe Teşkilatı olarak görev yapabilecek kapasiteye sahiptir” dedi. Büyükşehir oluşumu kapsamında CHP’nin çoğunlukta olduğu köylerin Kapaklı’ya bağlanması ve AK Parti’nin çoğunlukta olduğu Kızılpınar ve Veliköy’ün de Çerkezköy’e bağlanmasının kendilerini olumsuz bir şekilde etkilemeyeceğini söyleyen Dönmez, “Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy’de de, Kapaklı’da ve Büyükşehir’de de ipi göğüsleyen parti olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Marmara Haber Merkezi