Sıfırdan nasıl patron olunur?

Namık Kemal Üniversitesi-KOSGEB işbirliği ile işadamı ve Yazar Baybars Altuntaş, öğrencilere yönelik “Sıfırdan Nasıl Patron Olunur” konulu konferans verdi.

GÜNDEM 7.12.2012 20:15:00 0
Sıfırdan nasıl patron olunur?
 GİRİŞİMCİLİK PROGRAMINI ANLATTI
 
Konferansa, NKÜ Rektör V. Prof. Dr. Burhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Yabanci Diller Yüksekokulu Müdürü  Prof. Dr. Rasim Yılmaz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, KOSGEB Tekirdağ Şube Müdürü Özay Cebeci, Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. KOSGEB Şube Müdürü Özay Cebeci açılış konuşmasında girişimcileri desteklemek gerektiğine vurgu yaparak girişimcilik programları hakkında bilgi veri.
 
EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ ÖĞRENCİLER
 
NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Burhan Arslan da üniversite olarak kısa zamanda büyük adımlar attıklarını ifade ederek, “En büyük zenginliğimiz öğrencilerimiz. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşabilmesi için en önemli üç faktör var:  eğitim, müteşebbis ve finansman. Biz Üniversite olarak eğitim süreciyle ilgileniyoruz. Seçmeli ders ve programlar olarak öğrencilerimizi hazır hale getirip iş dünyasına donanımlı müteşebbisler olarak sunmayı hedefliyoruz” dedi.
 
YATIRIMCILIK SERÜVENİ
 
Konferansta konuşan Baybars Altuntaş ise konferansta öğrencilik yıllarında başlayan yatırımcılık serüvenini sunum ve videolar ile öğrencilere aktararak “İnsanlar arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ancak bakış açılarındaki farklar onları hedeflerine ulaştırıp başarılı yerlere getirebiliyor; ya da aksi gerçekleşiyor” dedi. Altuntaş, girişimcilik konusunda yapılması gerekenler ile yapılmaması gerekenleri aktararak reklamın önemine vurgu yaptı. Konferansın bitiminde düzenlenen imza günü ile Altuntaş, kitaplarını imzaladı.
 
Marmara Haber Merkezi