Okul aile birliğinden başkana ziyaret

Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği önceki gün Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı’yı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 6.12.2012 21:03:00 0
Okul aile birliğinden başkana ziyaret
 Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği önceki gün Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı’yı makamında ziyaret etti.
 
EN BÜYÜK GAYEMİZ
 
Okul Aile Birliği Başkanı Serap Pazar ve üyeler tarafından gerçekleştirilen ziyarette, okulun dış cephesinin mantolanması, Babaeski Belediyesi’nden bu konuda teknik destek alınması ve okula oturma bankı ile çocuk oyun gurupları montajının yapılması konuları görüşüldü. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hacı, ilçedeki tüm eğitim kurumlarına destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade ederek “Babaeski Belediye Başkanlığı olarak okullarımızdan gelen talepleri bütçemiz ve  planlamamız çerçevesince yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda okul aile birliklerimiz, okul müdürlerimiz ile sürekli diyalog halindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan gelecekte hizmet bayrakları kendilerine geçecek olan evlatlarımıza kaliteli eğitim olanakları sunmak en büyük gayemizdir” dedi.
 
BELEDİYECİLİK YOL VE KANALİZASYONDAN İBARET DEĞİL
 
Şimdiye kadar okullardan gelen hiçbir talebi geri çevirmediklerini ifade eden Hacı “Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğimizde evlatlarımız için bizden bazı isteklerde bulundular. Bizler de onların isteklerini yerine getireceğimizi kendilerine söyledik. Okul Aile Birliklerimizin bu şekilde etkin çalışması bizleri son derece memnun ediyor. Onlar isteyecek biz de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde okullarımıza katkı sağlayacağız. Babaeski Belediyesi bu konu da çevre il, ilçelere örnek teşkil etmektedir. Belediyecilik her zaman dile getirdiğim gibi sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değildir. Belediyecilik ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını, sıkıntılarını çözmek,onlara kaliteli bir yaşam standartları  sunmaktır.Biz bu misyonumuz ile yılmadan,usanmadan  çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi