Periler lideri devirmeye gitti

Edirne’nin Bayan Basketbol takımı Edirnespor Basket, deplasmanda bugün saat 14.00’de lider Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak.

SPOR 6.12.2012 21:02:00 0
Periler lideri devirmeye gitti
 Edirne’nin Bayan Basketbol takımı Edirnespor Basket, deplasmanda bugün saat 14.00’de lider Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak.
 
Edirne’de potanın perileri olarak tanınan ve şehri Türkiye kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde başarıyla temsil eden Edirnespor basket, lidere konuk oluyor.
 
ÜÇÜNCÜ SIRADA BULUNUYOR
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda 7 maçta 6 galibiyetle 3. sırada bulunan Periler yarın Ankara deplasmanında. Ankara Arı Koleji Spor Salonu’nda 14.00’da başlayacak olan müsabakanın baş hakemliğini Yaşam İssi, yardımcı hakemliğini ise Hüseyin Yıldız yapacak.
 
HEDEF GALİBİYET
 
Edirnespor Bakset’te çapraz bağları koptuğu için uzun bir süre sahalara dönemeyecek olan yıldız oyuncu Serenay Özlem Çakmakkaya haricinde eksik bulunmuyor. Ayrıca Edirnespor Basket’in yönetimi takıma destek vermek için tam kadro Ankara’da bulunuyor. Karşılaşma öncesi açıklama yapan Kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, “Tüm yönetim olarak Ankara’ya kızlarımıza destek olmaya geldik. 7’de 7 yapan iki ekipten birisi Güre. Onları deplasmanda elimizden kaçırmıştık. 7’de 7 yapan diğer takım rakibimiz Çankaya Üniversitesi. Kızlarımızın bu maçı kazanarak Çankaya Üniversitesi’ni liderlikten indireceğine inanıyorum. Edirne’ye çok güzel bir galibiyetle döneceğiz. Biliyorsunuz ki hedefimiz 1. lige çıkmak. Bu sebeple Çankaya’yı deplasmanda yenmek çok önemli. Kızlarımız da güzel bir tempo yakaladı. Serenay’ın sakatlığı dışında hiçbir eksiğimiz yok ve bunu başaracağımıza eminim. Galibiyet serimiz sürecek.” Şeklinde konuştu.