“Dünden Bugüne Namık Kemal”

Namık Kemal’in vefatının 124. yılı dolaysıyla Gelibolu Atatürk Kız Meslek Lisesinde konferans veren Prof. Dr. Birol Emil, önceki gün de Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salonu’nda Dünden Bugüne Namık Ke

EĞİTİM 5.12.2012 20:18:00 0
“Dünden Bugüne Namık Kemal”
 Namık Kemal’in vefatının 124. yılı dolaysıyla Gelibolu Atatürk Kız Meslek Lisesinde konferans veren Prof. Dr. Birol Emil, önceki gün de Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salonu’nda Dünden Bugüne Namık Kemal konulu konferans verdi.
 
YARINLARIMIZA IŞIK TUTACAKTIR
 
Konferansa Prof. Dr. Birol Emil’in yanı NKÜ Rektör Danışmanı ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Yeni Türk Dili Edebiyatı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferansta konuşan Prof. Dr. Birol Emil “Ölümünün 124. Yılında andığımız Namık Kemal’i anlamak için onun devrine göz atmamız gerekiyor. Namık Kemal’in kendi devrinde ele aldığı konular çok şaşırtıcıdır ki bu günün meseleleridir. Namık Kemal kendi döneminin meselelerine gösterdiği çözüm yolları bu günün meselelerini de çözebilecek durumdadır. Namık Kemal yarınlarımıza ışık tutacaktır” dedi. Konferansın ardından Prof. Dr. Birol Emil’e  plaket takdim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi