ÇTSO Lisesi çeyrek finale çıktı

Okullar arası İl Birinciliği müsabakasında Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Pakize Narin Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.Rakibi karşısında maçın başında

SPOR 5.12.2012 20:08:00 0
ÇTSO Lisesi çeyrek finale çıktı
 Okullar arası İl Birinciliği müsabakasında Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Pakize Narin Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 55-41’lik galibiyet ile ayrılarak Çeyrek Finale yükseldi.
 
ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı grup karşılaşmasında Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nı mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.
 
ÇTSO ETKİLİ OLDU
 
ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Müsabakanın başlaması ile birlikte her iki ekipte büyük bir mücadele örneği sergiledi. Karşılaşmanın ilk periyodunda ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı bulduğu hücumlardan sayılarla dönerek etkili oldu. Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise hücumlarda istediği sayıları bulmakta zorlandı.
 
PAKİZE NARİN TOPARLANDI
 
İlk periyodun sona ermesinin ardından ikinci periyotta da ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı başarılı bir performans sergiledi. Çabuk hücuma çıkan ve özellikle pota altından bulduğu sayılarla aradaki farkı açtı. İkinci periyotta Pakize Narin Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise rakibinin hatalarından pota altında sayılar bulmaya çalıştı. Hem pota altından hemde bulduğu üçlüklerle aradaki sayı farkını indiren Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkı üç sayıya kadar indirdi. Ancak çabuk toparlanan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı periyot bitmeden sayılar bularak devreyi 7 sayı farkla önde tamamladı.
 
ÜSTÜN TAMAMLADI
 
İkinci periyotta biraz toparlanan Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üçüncü periyotta istediği oyunu sergileyemedi. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşısında Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise oyun disiplininden kopmamaya çalıştı. Karşılaşmanın üçüncü periyodun kalan dakikalarında her iki takımda sayılar bulurken, üçüncü periyotta ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımının üstünlüğü ile tamamlandı.
 
14 FARKLA KAZANDI
 
Dördüncü ve son periyotta ise salonda başa baş bir mücadele yaşandı. ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı önde olmanın avantajını korumaya çalıştı. Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise bulduğu moral ile üst üste sayılar bulmaya çalıştı. Periyodun bitmesine beş dakika kala yaptığı alan savunması ile rakibine kolay sayı şansı vermeyen ÇTSO Lisesi farkı açmaya başladı. Rakibi karşısında iyi organize olamayan Pakize Narin Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkın açılmasına engel olamadı. Çıktığı hücumlardan arka arkaya sayılar bulan ÇTSO Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 55-41’lik galibiyet ile ayrılarak adını Çeyrek Finale yazdırdı.