Yarınlara sağlam adımlarla yürüyeceğiz

Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliği kabul ettiği ve 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanan 24 Kasım günü kapsamında Raif Dinçkök İlkokulu’nda hazırlanan kutlama p

GÜNDEM 26.11.2012 22:25:00 0
Yarınlara sağlam adımlarla yürüyeceğiz

Raif Dinçkök İlkokulu Ana sınıfı öğrencileri önceki gün saat 13.00’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında öğretmenleri için hazırladıkları gösterilerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

VELİLER DE YALNIZ BIRAKMADI

24 Kasım’ın, hafta sonuna denk gelmesi  nedeniyle,  önceki gün okullarında Öğretmenler Günü kapsamında bir kutlama programı düzenleyen Raif Dinçkök İlkokulunda,   ana sınıfı öğrencileri de öğretmenleri için birbirinden özel gösteriler hazırladı. Programda adeta bir aile ortamı oluştu. Bu özel günde veliler de çocuklarını yarına hazırlayan öğretmenleri unutmadılar.

YARINLAR DAHA GÜVENLİ

Çocukların ve gençlerin bir anne, bir baba, bir kardeş ve bir arkadaş gibi her zaman yanlarında olmayı, onların sorunlarını kendi sorunları olarak görmeyi ilke edinen Yeşim Kocabıyıkoğlu’nu,  yalnız öğrencileri değil veliler de ailelerinden biri olarak görüyor. Çocuklarının kendilerinden çok öğretmenlerini benimsediğini söyleyen veliler eğitim ve öğretim aşamasında Yeşim öğretmen gibi insanların var olduğu müddetçe, yetiştirilmekte olan nesil sayesinde Türkiye’nin yarınlara daha sağlam adımlarla yürüyeceğini belirtti.                                                                      

Marmara Haber / Haber Merkezi