Karaağaç’a aile lokantası

Bereket Pide ve Lahmacun Salonu Karaağaç Atatürk Mahallesi Emek Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel’in aralarında bulunduğu çok sayıd

GÜNDEM 26.11.2012 22:13:00 0
Karaağaç’a aile lokantası

Bereket Pide ve Lahmacun Salonu önceki gün saat 13.30’da düzenlenen açılış töreni ile Karaağaçlılara hizmet vermeye başladı.

HAYIRLI OLSUN

Açılış Töreni’ne Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Aydoğan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Kerim Demir ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Karaağaç’ta nüfus artıkça beldede açılan işletmelerin sayısı da artıyor. Böyle nezih ve hoş bir işletmede vatandaşlarımız aileleri ile birlikte yemek yeme imkanı bulacaklar. İşletmenin Karaağaç’a kazandırılmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nun tüm Karaağaç’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KURDELEYİ YÜCEL KESTİ

İşletmeciliğini Kenan Çifçi ve Davut Altekin’in yaptığı Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nun açılış kurdelesini Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel kesti. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Çorba, Lahmacun, Pide, Kebap, Tatlı, salata ve sulu yemek çeşitlerinin yer aldığı Bereket Pide ve Lahmacun Salonu’nda evlere ve işyerlerine servis imkanı da sunuluyor.   

Marmara Haber / Haber Merkezi