Tunca, “Başımıza talih kuşu kondu”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasını, ‘Büyükşehir olmak, piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmak gibi bir şey’ olarak yorumladı.

GÜNDEM 26.11.2012 21:50:00 0
Tunca, “Başımıza talih kuşu kondu”

 AKIL ALIR GİBİ DEĞİL

Tekirdağ’ın tarihi açısından bir milat yaşadığını belirten AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Büyükşehir olmak, piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmak gibi bir şey. Tekirdağ’ın başına talih kuşu kondu” ifadelerini kullandı. Mahalle gezileri kapsamında Çınarlı Mahallesi esnafı ve sakinleri ile bir araya gelen Tunca, Büyükşehir olmanın hem mali kaynakların artışı hem de hizmet alımı noktasında önemli avantajları da beraberinde getireceğini söyleyerek, “Muhalefet, Belde ve köylerin kapatılması üzerinden bir propagandaya girdi. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının nimetini aslında onlar da çok iyi biliyor ama sırf muhalefet yapmak için vatandaşın aklını bulandırıyorlar. Belde Belediyelerinin 5 yılda yapabilecekleri hizmeti Büyükşehir Belediyesi 1 haftada yapabilecek. Şimdi bunu kalkıp nasıl kötüleyebiliyorlar? Akıl alır gibi değil” diye konuştu.

İPLİKLERİ PAZARA ÇIKTI

Belediyecilik hizmeti açısından AK Parti ve onu oluşturan köklerin engin bir tecrübe ve birikime sahip olduğunu vurgulayan Tunca, “Hizmet ve modern şehir için fikir üretmek bizim işimiz. Bu bizim genlerimizde var. Bu kültürü Tekirdağ ile buluşturup kenti çöp dağlarından, trafik keşmekeşinden kurtaracağız” dedi. Program kapsamında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Emrah Tunca, mahalle sakinlerinin belediyeden memnuniyetsizliklerini dile getirmeleri üzerine, “Bir musibet bin nasihatten evladır. CHP’li belediye vatandaşa, ‘biz bu işi beceremiyoruz’ mesajı vermiştir. Bu zihniyetin ipliği pazara çıkmıştır” diye konuştu.

Marmara Haber / Haber Merkezi