Bir gün değil her gün hatırlanmalılar

Öğretmenlerin yalnızca 24 Kasımlarda değil her gün hatırlanması gereken kişiler olduğunu belirten Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Köroğlu, Okul Aile Birliği üyeleri i

EĞİTİM 23.11.2012 20:42:00 0
Bir gün değil her gün hatırlanmalılar

 Çerkezköy Haber - Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği, dün saat 12.00’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı organize etti.

 

ÖĞRETMENLİK EN KUTSAL MESLEKLERDENDİR

Öğretmenlik mesleğinin en kutsal mesleklerden olduğunu dile getiren Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Köroğlu, “Öğretmenlerimizi yalnızca senenin bir günü değil her gün hatırlamamız gerekiyor. Çünkü onlar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.
 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Okul Aile Birliği üyeleri ve bazı velilerin kendi elleri ile hazırladığı yiyeceklerin ikram edildiği kutlama programında Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu ve okul öğretmenlerine, Okul Aile Birliği üyeleri tarafından çiçek ve çeşitli hediyeler verildi. Düzenlenen kutlama programından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, kendilerini hatırlayan ve çeşitli hediyeler veren Okul Aile Birliği üyelerine ve velilere teşekkür etti. Kutlama programına Okul Müdürü Sebahat Uslu, Okul Aile Başkanı Çiğdem Köroğlu ve Başkan Yardımcısı Sevgi Esin’in yanı sıra Okul Aile Birliği üyeleri Bahar Hastürk, Hilal Yıldız, Meliha Ceylan, öğretmenler ve veliler katıldı.
 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ