Velilerden öğretmenlere jest

Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Öztürk ve okul aile birliği üyeleri okulda görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü dün öğle arasında öğretme

EĞİTİM 22.11.2012 20:44:00 0
Velilerden öğretmenlere jest

 Çerkezköy Haber - Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okulda görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 11.30’da Pakize Narin Anadolu Lisesi Öğretmenler Odası’nda gerçekleşen programa Okul Müdürü Hakan Bağcı, Müdür Yardımcısı İsmail Özkan, Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Öztürk, öğretmenler ile okul aile birliği üyeleri katıldı. Programda konuşan Okul Müdür Hakan Bağcı 23 yıldır öğretmenlik yaptığını belirterek “Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için öğretmenlerim ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

“SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİK”

Okul Aile Birliği olarak çocukların eğitimine katkıda bulunan öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Öztürk de “Sizleri bu mutlu gününüzde yalnız bırakmak istemedik. Okul Aile Birliği olarak sizlerin bu mutlu gününü kutluyoruz. Öğrencilerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bugün bu etkinlikte katkıları olan sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum ” diye konuştu. Konuşmaların ardından Öğretmenler Günü dolayısıyla pasta kesildi.
 

Haber / Faik Onur KAYA