THK’dan ilk yardım Çerkezköy’e

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, toplanan kurban derilerden elde edilen gelirden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın payına düşen 9 bin 43 TL'lik çeki Çerkezköy

GÜNDEM 21.11.2012 21:19:00 0
THK’dan ilk yardım Çerkezköy’e

 Çerkezköy Haber - Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Yönetimi, kurban derilerinden elde edilen gelirden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı payına düşen kısmını teslim etmek üzere dün saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti.

 

SYDV ÇEKİNİ TESLİM ETTİ

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, kurban derilerinin satışından elde edilen gelirden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na pay olarak ayrılan 9 bin 43 TL’lik çeki Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’a teslim etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan kuruma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. 
 

ÇERKEZKÖY’E FELAKET NEDENİYLE ÖNCELİK TANINDI

Ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül Çerkezköy’ün Kurban Bayramı öncesinde sel felaketi yaşadığını ve bir çok vatandaşın mağdur durumda kaldığını anımsatarak “Bizler de Türk Hava Kurumu olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın payına düşen miktar için Genel Merkezden mağdur durumda olan vatandaşlar için öncelik hakkı tanınmasını istedik. Genel Merkezimiz de ilk planda Türkiye genelindeki ilk yardımı Çerkezköy’e ulaştırmıştır. Türk Hava Kurumu halktan almış olduğu geliri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır. İlçemiz sıkıntıda olduğu için ivedi bir şekilde bağış çekini Çerkezköy’e verdiler” dedi.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA