12 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu, silah, kaçak, kazı ve kaçak sigara ile mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 12 kişi yakalandı.

TEKİRDAĞ 22.04.2024 17:06:00 0
12 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kapaklı’da T.K. ve T.S. isimli şahısların üst aramasında; 5 gram bonzai ve 2 adet hap ele geçirilirken, Çerkezköy Atatürk Mahallesi’nde de Atatürk Mahallesi’nde B.Z. isimli şahsın adresinde yapılan aramada da 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 8 adet kuru sıkı tabanca mermisi, 10 adet 9 mm tabanca mermisi ve yaklaşık 2 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Y.E.Ç. ve A.C.’nin üst aramasında da 15 gram bonzai ele geçirildi. Toplamda 12 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

 

RUHSATSIZ SİLAH VE DEDEKTÖR ELE GEÇİRİLDİ

 

Malkara Alaybey Mahallesi’nde de bir araçta yapılan aramada; 9 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, araçta bulunan N.C., Ö.D, T.Y. ve O.D. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Malkara Çimendere Mahallesi’nde ikamet eden R.Ç. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise; 2 adet farklı boyutlarda tarihi eser niteliğinde taş parçaları, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet dedektör ele geçirildi.Süleymanpaşa Barbaros Mahallesi’nde B.K. isimli şahsın üst aramasında 12 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Toplamda 12 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ